Pozamanterija MTČ | Proizvodnja
15665
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15665,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tkanje

Tkani proizvodi su obično kompleksniji i čvršći te se koriste u standardnom programu ali i u zahtjevnom tehničkom programu. Širina tkanih proizvoda, elastičnih i neelastičnih, kreće se od 4 mm do 120 mm. U mogućnosti smo izraditi sve poznate vrste vezova. Najčešći proizvodi u tkanju su tapetarske trake, keper, saten i paspul trake, tkane gume, gurtne, trake za zavjese, rolet gurtne, žakardne gume sa natpisom.

Žakard

Žakard je vrsta tkanja kojom se proizvode uglavnom posebna vrsta proizvoda sa utkanim natpisima poput npr. ušivnih etiketa te guma s natpisom i sl. Širine elastičnih i neelastičnih žakard proizvoda kreću se od 6 mm do 40 mm. U proizvodnom programu nudimo više od 500 vrsta žakard proizvoda.

Pletenje

Pleteni proizvodi se najčešće koriste u obućarskoj i grafičkoj industriji. Širina pletenih proizvoda kreće se od 1 mm do 16 mm. Najčešći pleteni proizvodi su vezice za obuću, pletene gume za donje rublje, elastične i neelastične vezice, užad, fitilji, bez-vez vezice i dr.

Rašeline

Rašel proizvodi su posebno pleteni proizvodi koji su lagani i koriste se uglavnom u proizvodnji donjeg rublja te kao dekorativni dodaci. Širine elastičnih i neelastičnih rašel proizvoda kreću se od 3 mm do 60 mm. U proizvodnom programu nudimo više od 500 vrsta rašel proizvoda. Najčešći proizvodi su pletene gume, gume s rupicom te čipke.

Digitalni tisak na uski tekstil

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji u mogućnosti smo vršiti digitalni tisak na uski tekstil širine 10 mm do 70 mm u svim bojama, na poliesterske materijale različitih vrsta vezova.

Bojanje

Opremljeni smo najmodernijom tehnologijom za kontinuirano bojanje pozamanterijskih proizvoda. Vršimo bojanje na poliamidnim, poliesterskim proizvodima te na pamuku. Mogućnost bojanja po Pantone i RAL bojama.

Šivaona

Usluge šivanja – elastike sa čičkom, gurtne, remeni, naramenice razne trake našivene na materijale po izboru kupca.